efter regn kommer solsken

ja som rubriken lyder...efter regn kommer solsken : )

Resultat:
LC:1
180p
66,67%
Vinst!

LC:2
190p
65,52%
Vinst!

Samt Cupvinnare
Segertäcke! mitt första :'3



Vet seriöst inte vad som hände med Malin - hon skärpte sig verkligen när det blev dags för tävling!

Skrittade först som vanligt en bra stund för att mjuka upp, lite små volter och skänkelvikningar, tills jag kände att det var dags för travarbete. Jag gjorde samma sak i traven som i skritten. Voltarbete samt skänkelvikningar, även lite öppnor. Höll på så lite varierat tills jag kände att, nu kan vi väl ta lite galopp då. Som alltid nu för tiden...blir det alltid, fatta galopp - galoppera ett halvt varv, mer eller mindre - sen bryta av till trav igen och gör om proceduren. Då det är så att om man tar korta pass i galopp hinner hon inte jaga upp sig. Sen tar jag självklart lite längre...men inte i början. Sen efter det, så märkte jag det första i henne att hon skärpt sig (då det har varit efter att jag galopperat som allt skitit sig!) - för nu sket det sig inte :3 Utan hon var i princip som innan galoppen. Jag fortsatte med skänkelvikningar och öppnor...för då gör det inget att hon spinner på - iom att det då blir ett flyt i rörelsen. När dom sista ekipagen innan mig red på banan...gjorde jag x antal serpentinbågar, varierat med skritt eller inte på medellinjen. Sen var det dags att gå in på banan! : ) Man fick rida runt banan, få startsingnal - och sen var det bara att rida in på banan då ^^

Så såg uppvärmningen ut till båda klasserna ut mer eller mindre (:
Sen inne på själva banan då: hur var det då ? joo..:

LC:1
Riktigt nöjd över 8orna på serpentinbågarna : ) Då vi haft problem med att forma ordentligt, funkade bra med övergångarna och allt : ) Längningen går inte att få nån 8a på tyvärr...då hon har svårt att länga, hon har ju så korta framben :/ Galoppfattningarna, lydiga. Sen..missarna som alltid bli är avbrotten efter galoppen. Hon går alltid kraftigt emot hand, så det är något vi jobbar på. Tränar här hemma att ha kort galopp så att avbrotten blir lugna, går dessvärre inte så bra på tävling med det.
Slutkommentar: " Mkt trevlig och mjuk uppvisning, synd på avbrotten som drog ned. Lycka till "
Fick annars också bra i allmänt intryck ^^

LB:1
Inledde bra med en 8 i inridningen, alltid lika kul att få bra poäng på nya rörelser som vi inte fått på innan : ) (bra poäng - 8or ^^) Mellantraven blev inte bra igen, men däremot kändes den helt okej (: hon trippade inte iväg..utan höll samma tempo iaf (: Så till en till miss :3 i ökade skritten - mindes sen förra tävlingen att domaren bad om lite mer steg, så jag höll om lite extra - men då blev det lite travinslag :/ och så till nästa miss, mot hand i avbrottet igen från galopp. Så pass mkt att jag inte hann få tillbaka henne innan nästa fattning, så det blev fel galopp (hon är väldigt känslig - blir ofta fel galopp hemma, börjat få ordning på det nu, men så fort man inte gör en riktigt ordentlig fattning så blir det fel x'D) bröt av innan volten....så blev bra poäng sen iaf : ) Sen dog jag på kritiken på mellangaloppen(snett igenom) x'''DDD " Våga satsa ngt mer " Hahahah - och sen hoppa över dressyrstaketet vid slutet ? ;D står dock sen efterskrivet i blyerts " Men ändå väl avvägt ".
Slutkommentar: " Tappar sig tyvärr o faller isär i övergången. Annars mjukt och trevligt ridet. Lycka till. "
och ska tillläggas att jag mitt i travdelen fick tårar i ögonen av lycka !

Otroligt nöjd över dagen ! :']
Nu håller vi på och jobbar vidare! så får vi se hur det går på nästa tävling ^^

RSS 2.0